News Mehedinti

Severinean prins în FLAGRANT în timp ce primea 450 lei, cu scopul de a interveni în vederea eliberării unei cărți de identitate a unui autoturism!

Severinean prins în FLAGRANT în timp ce primea 450 lei, cu scopul de a interveni în vederea eliberării unei cărți de identitate a unui autoturism!

Data: 12-9-2019

La data de 11 septembrie 2019, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, sub directa coordonare şi îndrumare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, au prins în flagrant un cetăţean român, fără calitate specială, care a pretins și primit suma de 450 lei de la o persoană, în schimbul căreia a promis că va interveni pe lângă funcționarii unei instituții publice din Mehedinți în vederea facilitării identificării și omologării, precum și pentru obținerea cărții de identitate (CIV) a unui autoturism.

În fapt, la data de 28.03.2019, Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, dare de mită, cumpărare de influență și trafic de influență, fapte săvârșite în legătură cu identificarea și omologarea tehnică a unor autovehicule, precum și obținerea cărții de identitate auto.

Procurorul de caz a delegat ofițerii de poliție judiciară din cadrul S.J.A. Mehedinți, iar în baza probatoriului administrat au fost documentate trei infracțiuni de trafic de influență săvârșite de cetățeanul român.

În urma activității de prindere în flagrant, acesta a fost condus la sediul unității de parchet, în cauză fiind dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale, acesta dobândind calitatea de inculpat pentru săvârșirea infracțiunilor sus-menționate.

Totodată, procurorul de caz a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus