News Mehedinti

SEVERIN: MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE PENTRU FURT, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIŢIŞTI

SEVERIN: MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE PENTRU FURT, PUS ÎN EXECUTARE DE POLIŢIŞTI

Data: 12-1-2018

Poliţiştii din Mehedinți au depistat un bărbat, de 29 de ani, urmărit internațional de autoritățile din Germania  pentru săvârşirea infracţiunii  de furt. Schimbul de date şi informaţii s-a realizat prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliției Române.

La data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj, în vederea demarării procedurilor de predare către autoritățile din Germania.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus