News Mehedinti

SEVERIN: Exercițiu de prăbușire a unei aeronave de pasageri

SEVERIN: Exercițiu de prăbușire a unei aeronave de pasageri

Data: 25-7-2018

La data de 25 iulie 2018, începând cu ora 11:00, pe stadionul ”Dr. Angelescu” din Drobeta Turnu Severin, polițiștii Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți,  au desfăşurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren ce a avut ca temă identificarea victimelor dezastrelor.

Aplicația a simulat prăbușirea unei aeronave de pasageri într-un spațiu deschis, ce a avut ca urmare decesul pasagerilor și daune materiale. Procesul s-a bazat pe parcurgerea mai multor faze, respectiv, cercetarea la fața locului, faza post-mortem, faza ante-mortem, și identificarea cadavrelor și resturilor umane.

Activitatea a fost desfășurată în cooperare cu pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinți, fiind sprijiniți de peste 50 de elevi ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mehedinți.

De asemenea, activitatea a fost sprijinită de către reprezentanții Centrului Comercial de pe bulevardul Aluniș prin punerea la dispozițe a mai multor manechine.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus