News Mehedinti

 SEVERIN: Accident produs de o tânără care nu avea permis de conducere

SEVERIN: Accident produs de o tânără care nu avea permis de conducere

Data: 6-9-2018

La data de 06.09.2018, ora 03:15, o tânără de 18 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, a condus un autoturism pe strada Prelungirea Carpați, din municipiu, iar în dreptul unui imobil a intrat în coliziune cu 2 autovehicule ce se aflau staționate regulamentar.

În urma verificării în bazele de date s-a constatat că aceasta nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

De asemenea, din verificările efectuate a rezultat că autoturismul îi fusese încredințat spre a fi condus pe drumurile publice, de către un tânăr de 19 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, persoană care se afla în autovehicul și avea cunoștință despre faptul că persoana în cauză nu posedă permis de conducere.

Față de tânăra de 18 ani s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1, din Codul Penal, iar față de persoana care i-a încredințat autoturismul pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus