News Mehedinti

Senatorul de Mehedinţi, Ionuţ Sibinescu, NU ŞTIE ce înseamnă STATUL PARALEL! Oare acesta e motivul pentru care AZI nu mai este liderul grupului ALDE din Senatul României?!

Senatorul de Mehedinţi, Ionuţ Sibinescu, NU ŞTIE ce înseamnă STATUL PARALEL! Oare acesta e motivul pentru care AZI nu mai este liderul grupului ALDE din Senatul României?!

Data: 27-6-2018

Senatorul ALDE Mehedinți, Ionuț Sibinescu, a pierdut funcţia de conducerea din Senatul României. Începând cu data de 25 iunie, Sibinescu nu mai este liderul grupului ALDE din Senatul României.

Sibinescu a pierdut sprijinul colegilor ALDE posibil după gafa de proporţii de la mitingul PSD, când nu a știut ce înseamnă statul paralel (VIDEO).

Potrivit psnews.ro, locul lui Sibinescu va fi luat de mult mai experimentatul și cu adevărat influentul senator Daniel Zamfir, proaspăt venit de la PNL. Potrivit unor surse politice se pare că lui Sibinescu i s-a tras tocmai de la acel episod jenant din timpul mitingului PSD, când s-a bâlbâit și fâstâcit nereușind să dea o declarație coerentă presei, scrie jurnalmehedinti.ro.

Totodată, surse politice, citate de psnews, au spus că este posibil ca în scurt timp liderul ALDE Mehedinți să rămână și fără funcția de președinte al Comisiei pentru constituţionalitate, libertăţi civile şi monitorizare a executării hotărârilor Curţii Europene a Drepturilor Omului.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus