News Mehedinti

Sâmbătă, 11 mai, va avea loc prima ediţie a evenimentului sportiv ..Crosul Severinului,,

Sâmbătă, 11 mai, va avea loc prima ediţie a evenimentului sportiv ..Crosul Severinului,,

Data: 6-5-2019

Prima ediţie a evenimentului sportiv ,,Crosul Severinului,, se va desfășura sâmbătă 11 mai, ora 09:30. Participarea este gratuită iar severinenii se mai pot înscrie pe website-ul primăriei: www.primariadrobeta.ro/crosul-severinului/ sau la Biroul Comunicare, Relații Externe, Promovare Imagine.

Crosul va porni din fața Palatului Cultural “Teodor Costescu”, parcurge Bulevardul Dunării, trecând pe lângă Cetatea Medievală. Primii 500 de înscriși vor primi gratuit tricouri personalizate, iar toți cei care vor termina cursa vor fi medaliați.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus