News Mehedinti

 Sala de sport a Colegiului Tehnic Decebal va fi REABILITATĂ

Sala de sport a Colegiului Tehnic Decebal va fi REABILITATĂ

Data: 7-6-2018

Primarul municipiului Drobeta-Turnu Severin, domnul Marius Screciu, a semnat în cursul zilei de ieri contractul de finanțare pentru realizarea obiectivului de investiții ”Reabilitare bază sportivă Colegiul Tehnic Decebal – sală de sport și teren sport, municipiul Drobeta-Turnu Severin, județul Mehedinți”, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL II). Valoarea totală a investiției este de 1.850.101 lei.

,,În județul Mehedinți, valoarea totală a investițiilor finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, este de aproximativ 186 000 000 euro. Mulțumim Guvernului PSD - ALDE, domnului președinte Liviu Dragnea, domnului viceprim-ministru Paul Stănescu, domnilor secretari de stat Adrian Gâdea și Alin Chirilă,, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus