News Mehedinti

RAZIE PRINTRE COMERCIANŢII DE ŢIGĂRI DIN SEVERIN

RAZIE PRINTRE COMERCIANŢII DE ŢIGĂRI DIN SEVERIN

Data: 5-3-2018

La data de 03.03.2018, polițiștii Biroului de Ordine Publică și Proximitate din cadrul Poliție municipiului Drobeta Turnu Severin au executat o acțiune pe raza municipiului în vederea combaterii comerțului stradal ilicit.

În urma activității au fost legitimate 40 de persoane, dintre care 16 vânzători de țigări, ocazie cu care au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei fiind confiscate bunuri a căror valoare depășește 2.300 de lei.

De asemenea, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 3.240 de țigarete.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus