News Mehedinti

PERCHEZIŢII LA MAI MULTE PERSOANE DIN HINOVA SI SEVERIN - POLIŢIŞTII AU DESCOPERIT elemente de muniție deținute ilegal

PERCHEZIŢII LA MAI MULTE PERSOANE DIN HINOVA SI SEVERIN - POLIŢIŞTII AU DESCOPERIT elemente de muniție deținute ilegal

Data: 16-7-2018

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Rutier și Investigații Criminale au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv, braconaj.

Astfel, la data de 16.07.2018, ora 00:30, polițiștii mehedințeni, au surprins în flagrant o persoană de sex feminin, în vârstă de 54 de ani, din comuna Hinova, județul Mehedinți, în timp ce transporta pe DN56A, în localitatea Hinova, cu un autoturism, o armă letală deținută legal de către soțul acesteia. Arma avea montată o lunetă cu termoviziune în valoare de aproximativ 10.000 de dolari.

La scurt timp, pe aceeași arteră de drum, într-un alt autoturim au fost identificați 2 bărbați, dintre care unul fiind soțul persoanei de sex feminin, ocazie cu care în portbagajul autoturismului a fost găsit un porc mistreț împușcat.

Urmare a acestor aspecte, în această dimineață, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au pus în executare 4 mandate de percheziții domiciliare pe raza localităților Livezile, Hinova și Drobeta Turnu Severin.  

Au fost descoperite elemente de muniție deținute ilegal, piese componente pentru fabricarea mai multor puști, 2 batoane de exploziv cu capse detonate și dispozitiv electric de inițiere, 4 țevi de armă deținute ilegal și 3 arme confecționate artizanal.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus