News Mehedinti

Patru autoturisme implicate într-un ACCIDENT RUTIER, pe drumul Orşova-Severin

Patru autoturisme implicate într-un ACCIDENT RUTIER, pe drumul Orşova-Severin

Data: 4-12-2017

Un nou accident rutier a avut loc ieri seară, pe drumul care leagă municipiul Orşova de Drobeta Turnu Severin, în dreptul restaurantului Taverna.

Patru autoturisme au fost implicate în eveniment. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţişti şi o Ambulanţă, accidentul soldându-se cu două victime.

Persoanele rănite au fost transportate la Spital pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus