News Mehedinti

O nouă promoţie de ofițeri la I.P.J Mehedinți!

O nouă promoţie de ofițeri la I.P.J Mehedinți!

Data: 23-7-2018

4 ofițeri de poliție absolvenți ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, promoţia 2018, s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți pentru a-şi prelua atribuţiile de serviciu.

Prin dispoziţia Inspectorului General al Poliţiei Române, absolvenţii unității de învățământ a Ministerului Afacerilor Interne au fost înaintaţi la gradul profesional de subinspector de poliție, aceştia venind în sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți.

Astfel, ofițerii de poliţie (3 fete și un băiat), îşi vor desfăşura activitatea în mediul urban unde vor întreprinde activităţi specifice muncii de poliție.  

Conduccerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți, le urează succes în activitatea profesională, putere de muncă, asigurându-i de un sprijin real pentru a-şi putea îndeplini în mod corespunzător atribuţiile ce le revin.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus