News Mehedinti

O mehedințeancă a cucerit cu vocea sa juriul unui concurs de talente din Serbia

O mehedințeancă a cucerit cu vocea sa juriul unui concurs de talente din Serbia

Data: 1-8-2018

O mehedințeancă a devenit faimoasă în Serbia, după ce a participat la una dintre cele mai populare emisiuni de talente ale unui post național de televiziune.  Jurații concursului au fost impresionați de modul impecabil în care Cristina Voicu Bella a cântat sârbeşte. Din juriu au făcut parte vedete ale muzicii disco folk din această ţară.

O mehedințeancă a cucerit cu vocea sa juriul unui concurs de talente din Serbia. Cristina Voicu Bella s-a născut în 1973, la Burila Mare, o localitatea de la Dunăre din Mehedinţi, unde părinţii ei veniseră din Bucureşti, în concediu la părinţii mamei sale, din satul Balta Verde. Cristina s-a înscris la concursul de talente unde a reușit să impresioneze juriul cu mai multe piese din repertoriul muzicii sârbești. În finala concursului de talente, mehedințeanca a reușit să se claseze pe locul 6.

Cristina a urmat urmat cursurile Liceului „Traian”, secţia filologie-istorie şi Şcoala de Artă. A învăţat limba sârbă la vârsta de 12 ani în satul bunicilor săi, Balta Verde, ascultând muzică populară sârbească la radio, într-o perioadă în care pentru mulţi dintre severineni şi pentru cei din vestul ţării, posturile de radio și de televiziune din Serbia erau singura sursă de informare şi una din puţinele posibilitaţi de recreere. Sursa: http://informatiademehedinti.ro

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus