News Mehedinti

O gafa de proportii i-a marcat senatorului ALDE Ionut Sibinescu cariera POLITICA

O gafa de proportii i-a marcat senatorului ALDE Ionut Sibinescu cariera POLITICA

Data: 20-9-2018

Se pare ca Ionut Sibinescu a pierdut sustinerea pe care o avea in Senatul Romaniei si a fost exclus din toate functiile pe care le detinea. O gafa de proportii i-a marcat cariera politica, dupa ce Sibinescu a incercat la un miting sa explice unui reporter ce inseamna statul paralel.

Alesul ALDE nu a stiut sa dea un raspuns, iar explicatia lui a facut furori nu doar in mediul online, ci si in interiorul partidului.

"Trebuie sa dam denumire? Trebuie sa dam nume, nu denumire. Statul paralel a fost definit sau a fost...s-a coagulat in ultima perioada... in mai multe...Scuzati-ma o secunda. Stati asa o secunda", a spus el, incepand sa se uite in telefon in incercarea de a gasi o scapare.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus