News Mehedinti

O cisterna incarcata cu MOTORINA s-a rasturnat pe Lunca Banului - DN 6, sensul către Severin!

O cisterna incarcata cu MOTORINA s-a rasturnat pe Lunca Banului - DN 6, sensul către Severin!

Data: 3-9-2019

O cisterna încărcată cu 13 tone de motorină a sărit din proțapul capului tractor și a ieșit în afara părții carosabile, pe DN6 - Lunca Banului, sensul catre Severin.

Potrivit primelor informatii, nu sunt scurgeri de carburant și nici traficul rutier blocat. Se așteaptă o alta cisterna pentru transportarea cantității de motorină. La fața locului se afla un echipaj de la Poliția Strehaia. Foto arhiva


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus