News Mehedinti

MEHEDINŢI: PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE CĂ AU AVIZAT DECONTURI NEREALE ÎN DOMENIUL SANITAR-VETERINAR

MEHEDINŢI: PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE CĂ AU AVIZAT DECONTURI NEREALE ÎN DOMENIUL SANITAR-VETERINAR

Data: 15-6-2017

În această dimineață, polițiștii din Mehedinți cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, efectuează 5 percheziții la persoane bănuite de infracţiuni economice. Vor fi puse în aplicare 2 mandate de aducere.

La data de 15 iunie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți efectuează 5 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, obţinere ilegală de fonduri, conflict de interese, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi omisiunea sesizării.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2009-2015, reprezentantul unei instituții, prin persoane interpuse, ar fi preluat în concesiune o circumscripţie sanitar-veterinară din judeţ, avizând la plată deconturi nereale, privind mai multe acţiuni sanitar-veterinare, desfăşurate în cadrul unor programe naţionale. În baza acestora, reprezentantul instituţiei ar fi decontat şi retras, din conturile bancare, 882.234 de lei.

De asemenea, bărbatul ar fi sprijinit activitatea unei alte societăţi, care a concesionat activitatea unei unităţi sanitar-veterinare din judeţ, aprobând la plată deconturi nereale, 430.328 de lei.

2 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, pentru audieri.

Cercetările sunt desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus