News Mehedinti

Mehedinţi: Depistat în timp ce comercializa pește fără documente legale

Mehedinţi: Depistat în timp ce comercializa pește fără documente legale

Data: 4-12-2017

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, au depistat, ieri, în zona pieţei agro-alimentare „Zahana”, un bărbat în vârstă de 53 de ani din municipiul Slatina, care oferea spre comercializare trecătorilor 27,68 kg. de peşte proaspăt din specia „crap”, fără a deţine documente legale.

Potrivit unui comunicat al IPJ Mehedinţi, persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere, transport și comercializare, fără documene legale, a peștelui, faptă prevăzută şi pedepsită de Ordonanţa de Urgenţă nr. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura.

Cantitatea de pește a fost confiscată și predată în vederea valorificării.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt va continua acțiunile pe linia prevenirii și combaterii faptelor de încălcare a regimului piscicol și recomandă cetățenilor să nu achiziționeze pește, icre ori produse din pește, care nu îndeplinesc condițiile legale de comercializare și să sesizeze autoritățile atunci când observă astfel de fapte. gds.ro

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus