News Mehedinti

Marius Screciu, primarul Severinului: ,,Primăria a alocat bani pentru achiziţionarea de păcură, în vederea asigurării agentului termic pentru următoarele săptămâni,,

Marius Screciu, primarul Severinului: ,,Primăria a alocat bani pentru achiziţionarea de păcură, în vederea asigurării agentului termic pentru următoarele săptămâni,,

Data: 5-12-2017

Astăzi, în cadrul unei sedintei de indata a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin, pe ordinea de zi s-a regăsit un proiect de hotărâre privind o rectificarea bugetara. În acest sens, primaria a alocat banii necesari in vederea achizitionarii de păcură pentru asigurarea agentului termic in urmatoarele saptamani.

,,Am mai dat nişte bani de la primărie pentru serviciul public de alimentare cu energie termică, pentru funcţionare. Avem informţii că mâine, într-o şedinţa de Guvern, se va da o hotărâre prin care Drobeta Turnu Severin va fi ajutată cu o sumă de bani. Asta nu înseamnă că nu trebuie să ne plătim facturile. Acei bani ne sunt de ajuns doar până la începutul lunii ianuarie 2018. Important este ca şi severinenii să îşi plătească facturile, să fim cu toţii solidari în ceea ce priveşte această problemă, a căldurii. Este un serviciu furnizat de către primărie şi trebuie să îl plătim. Acum am emis facura pe luna noiembrie şi rog asociaţiile şi cetăţenii să facă un efort să plătească cât mai repede aceste facturi,, a declarat pimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu.

Guvernul va aloca mâine, printr-o hotarare, suma de 15 milioane de lei. Cu toate acestea, asociaţiile de proprietari care în continuare nu îşi vor respecta obligaţiile de plată, riscă să rămână fără agent termic în plină iarnă.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus