News Mehedinti

Marius Screciu, primarul Severinului: ,,Oraşul va avea căldură de la 1 noiembrie a.c.,,

Data: 10-10-2017

Veste bună pentru cetăţenii municipiului Drobeta Turnu Severin. Primarul Marius Screciu a anunţat că de la data de 1 noiembrie a.c., caloriferele severinenilor se vor încălzi şi asta deoarece de la această dată va începe furnizarea de agent termic.

Instalațiile închiriate de la ROMAG TERMO sunt gata de pornire, combustibilul este contractat, iar ajutorul financiar cerut de la Guvernul României urmează să fie acordat.

,,În acest moment suntem pregătiţi cu cele două cazane de la fostul RAAN să furnizăm agent termic severinenilor. Lucrurile sunt pe final, iar de la 1 noiembrie vom da drumul la căldură în oraşul Drobeta Turnu Severin. Probele vor începe cel mai probabil la finalul lunii octombrie,, a precizat primarul Marius Screciu.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus