News Mehedinti

 Marius Screciu, primarul SEVERINULUI: ,,Două mari investiţii urmează să se dezvolte în zona de est a oraşului. Acestea vor genera circa 80 de noi locuri de muncă,,

Marius Screciu, primarul SEVERINULUI: ,,Două mari investiţii urmează să se dezvolte în zona de est a oraşului. Acestea vor genera circa 80 de noi locuri de muncă,,

Data: 8-2-2018

Administraţia locală din Severin ese deschisă către noi investitori, oferindule acestora o serie de facilităţi. Doar în ultimele două luni, doi investitori au notificat executivul primăriei municipiului Drobeta Turnu Severin cu privire la deschiderea a două unități de producție pe teritoriul orașului. Aceștia au venit aici atrași și de facilitățile oferite de primarul Marius Screciu în ceea ce privește concesionarea sau instituirea dreptului de superficie asupra unor terenuri fără licitație, dar cu condiția să creeze minimum 20 de locuri de muncă.

”Este vorba despre o fabrică de utilaje ecologice a unui investitor italian. Investiția va genera în jur de 30 de locuri de muncă, iar producția va fi exportată în Japonia și în țări arabe. O doua investiție aparține unui mehedințean care va înființa aici  o fabrică de înghețată unde vor lucra aproximativ 50 de persoane. Cele două investiții se vor dezvolta în zona de est a orașului,, a declarat Marius Screciu, primarul Severinului, citat de descoperamehedinti.ro.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus