News Mehedinti

Marius Screciu, primarul SEVERINULUI: ,,Cetăţenii oraşului nostru au posibilitatea să se înscrie în audienţe ON-LINE,,

Marius Screciu, primarul SEVERINULUI: ,,Cetăţenii oraşului nostru au posibilitatea să se înscrie în audienţe ON-LINE,,

Data: 4-7-2018

Începând de ieri, pentru o mai bună comunicare, cetăţenii municipiului Drobeta Turnu Severin au posibilitatea de a se înscrie în audiențe, de a descărca formulare tipizate și de a verifica și obține datele de contact ale direcțiilor și serviciilor din cadrul Primăriei, direct din pagina Facebook a primăriei Drobeta Turnu Severin sau prin pagina web a primăriei.

,,În acest moment, suntem printre puținele primării din țară care folosesc aplicații web în pagini și audiențe on-line. Totodată, aveți posibilitatea să ne contactați la orice oră prin intermediul aplicației Messenger instalată pe pagina noastră web, www.primariadrobeta.ro. Va urma o serie de implementări care sper să faciliteze accesul publicului la serviciile oferite și informațiile deținute de către administrația locală, iar problemele dumneavoastră să fie soluționate mult mai rapid", a explicat primarul Marius Screciu.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus