News Mehedinti

LAȚURI FOLOSITE LA BRACONAJ, CARNE DE V NAT ȘI TROFEE DE CĂPRIOR, TOATE CONFISCATE DE POLIȚIȘTII DE LA ARME

LAȚURI FOLOSITE LA BRACONAJ, CARNE DE V NAT ȘI TROFEE DE CĂPRIOR, TOATE CONFISCATE DE POLIȚIȘTII DE LA ARME

Data: 20-7-2018

Poliţiştii Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor Postului de Poliție Stîngăceaua din cadrul Secției nr. 5 Poliției Rurală Strehaia, au identificat 12 lațuri folosite la braconaj, 4 trofee de căprior si cantitatea de 5 kg carne de vânat, în urma unei percheziții domiciliare la locuința unui bărbat din comuna Stîngăceaua, județul Mehedinți.

La data de 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor Postului de Poliție Stîngăceaua au efectuat, în baza unui mandat emis de Judecătoria Strehaia, o percheziție la domiciliul unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Stângăceaua, județul Mehedinți, bănuit de braconaj cinegetic prin folosirea de lațuri.

Astfel, au fost descoperite 12 lațuri folosite la braconaj, 4 trofee de căprior și cantitatea de 5 kg carne de vânat.

Valoarea bunurilor ridicate în vederea confiscării depășeste 3.000 euro.

Bărbatul în cauză au fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de luare a măsurilor legale.

Activitatea a fost desfășurată sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Strehaia.

 


Galerie foto



Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus