News Mehedinti

IPJ Mehedinţi are începând de ASTĂZI un nou ŞEF!

IPJ Mehedinţi are începând de ASTĂZI un nou ŞEF!

Data: 12-4-2019

Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți este condus începând de astazi, 12 aprilie, de comisar șef de poliție Daniel Fețeanu. Fost prim-adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj,  Daniel Fețeanu a preluat funcția de șef al inspectoratului județean de poliție pentru următoarele șase luni, sau până la organizarea concursului pentru ocuparea definitivă a postului. La conducerea IPJ Gorj este comisarul-șef Decebal Drăghiea, venit din Mehedinți.

Comisarul şef Lucian Remus Luca, ofiţerul care a preluat şefia Poliţiei Judeţene mehedințene în mai 2018 a fost înștiințat într-o ședință fulger de faptul că i-a încetat mandatul în fruntea IPJ Mehedinți. Decizia a fost una surprinzătoare mai ales în contextul în care mandatul său înceta peste doar câteva săptămâni. descoperamehedinti.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus