News Mehedinti

Incendiul care a izbucnit duminică dimineaţă în Şviniţa nu a fost încă lichidat

Incendiul care a izbucnit duminică dimineaţă în Şviniţa nu a fost încă lichidat

Data: 8-8-2017

Incendiul care a izbucnit duminică dimineaţa în localitatea mehedinţeană Şviniţa, pe Clisura Dunării, nu a fost încă lichidat. Potrivit ISU Drobeta, se va continua şi azi intervenţia în zonă, dar doar cu elicopterul.

“Mai sunt buturugi care fumegă şi pe fondul caniculei s-ar putea reaprinde. În această dimineaţă s-au efectuat deja trei aruncări din elicopter”, a spus Flavius Iscru, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.

La Şviniţa ard mocnit încă de duminică dimineaţă 3 hectare de litieră şi coronament. GDS.ro


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus