News Mehedinti

INCENDIU provocat INTENŢIONAT într-un bloc din SEVERIN! Din fericire nimeni nu a fost RĂNIT

Data: 13-11-2017

Azi noapte, Detaşamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenitcu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi patru pompieri militari pentru stingerea unui incendiu produs la o uşă de apartament în municipiul Dr. Tr. Severin, str. Dumitru Gheaţă, bl. G2.

La sosirea echipajului de intervenţie s-a constatat că incendiul fusese lichidat de către vecinii proprietarului.

În urma acestuia, s-a degradat uşa de acces în apartament, fabricată din metal. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.  Se continuă cercetările în acest caz.

 

Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus