News Mehedinti

EXPLOZIE într-un apartament din SEVERIN! Un bărbat a suferit ARSURI pe ABDOMEN şi MÂINI!

EXPLOZIE într-un apartament din SEVERIN! Un bărbat a suferit ARSURI pe ABDOMEN şi MÂINI!

Data: 18-6-2019

Detaşamentul de pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit în această dimineaţă la stingerea unui incendiu într-un apartament de pe raza municipiului.

Focul a fost provocat de o explozie la o butelie aflata in incinta apartamentului. La momentul producerii exploziei, în locuinţă se afla un bărbat în vârstă de 64 de ani. Incendiul a cuprins mai multe materiale textile din apartament, iar în cele din urmă a fost lichidat de pompieri.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD, cu arsuri pe mâni şi abdomen. Bărbatul a fost transportat la UPU.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus