News Mehedinti

Emilia Dorobanţu a lansat un nou CLIP pentru piesa ,,Nimic nu-i mai scump pe lume,,

Emilia Dorobanţu a lansat un nou CLIP pentru piesa ,,Nimic nu-i mai scump pe lume,, / AICI il poti vedea!

Data: 11-9-2018

O voce  inconfundabila in lumea folclorului mehedinţean, o interpretă care se dedică întru totul carierei profesionale şi care a ajuns la inimile iubitorilor de muzică populară prin piesele originale pe care le lansează. Vorbim despre frumoasa Emilia Dorobantu, care a lansat un clip nou la piesa  ,,Nimic nu-i mai scump pe lume,,.

O piesă şi un clip de excepţie, cu totul deosebit, în care celebra interpretă Emilia Dorobantu transmite bucuria, satisfacţia şi emoţia unui părinte în faţa copiilor săi.

“Nimic nu-i mai scump pe lume este cântecul născut din sentimentul de părinte atunci când pe lume a apărut fetița mea. Sper sa va bucure cântecul meu!,, transmite Elimia Dorobantu.Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus