News Mehedinti

Două zile de ploi TORENŢIALE, GRINDINĂ şi VIJELII pentru jumătate de ţară

Două zile de ploi TORENŢIALE, GRINDINĂ şi VIJELII pentru jumătate de ţară / E vizat si MEHEDINTIUL!

Data: 30-7-2018

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat avertizarea de tip cod galben de ploi torenţiale, furtuni şi grindină pentru jumătate de ţară.

COD GALBEN, valabil pentru perioada 30 iulie, ora 21:00 – 01 august, ora 09:00, ce vizează instabilitate atmosferică accentuată și cantități importante de apă.

În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în nordul Moldovei, local în Transilvania și Oltenia, în zona Carpaților Orientali și Meridionali, precum și în zona Munților Banatului. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și izolat 50...60 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse și în restul teritoriului. RTV.net


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus