News Mehedinti

DIRECTORUL DSVSA MEHEDINȚI A DEMISIONAT DIN FUNCȚIE

DIRECTORUL DSVSA MEHEDINȚI A DEMISIONAT DIN FUNCȚIE

Data: 23-4-2019

Directorul executiv al Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mehedinți, Irina Zoican, a demisionat din funcție. Ea și-a înaintat, către ANSVSA cererea de suspendare din funcție. Motivele invocate sunt, potrivit acesteia, de ordin personal. Zoican și-a anunțat demisia în plină ședință a Consiliului Prefectural.

Directorul executiv al DSVSA Mehedinți, dr. Irina Zoican și-a anunțat astăzi, în plină ședință de Consiliu Prefectural, chiar în fața prefectului de Mehedinți, demisia din funcție. Acum urmează ca cererea Irinei Zoican să fie analizată spre aprobare. Conform procedurilor standard, în perioada imediat urmatoare ar trebui să fie organizat concurs pentru ocuparea acestui post.

„Este o cerere de încetare a preluării atribuțiilor de director executiv, este o decizie din motive personale. Este o decizie pe care mi-o asum, în perioada în care am fost director executiv, în județul Mehedinți nu am avut pestă porcină și să nu uităm că această boală a fost diagnosticată la doar 20 de kilometri de Mehedinți. În aceeași perioadă, în județ nu s-au ucis porci, nu s-au îngropat porci și aceasta este cea mai mare mulțumire a mea. Rămân medicul veterinar care sunt de peste 20 de ani în DSVSA Mehedinți și voi lucra cu aceeași pasiune”,a declarat directorul demisionar Irina Zoican.

Irina Zoican a fost numită la conducerea Direcției Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor pe 31 mai 2018. În afară de medic veterinar, Irina Zoican este și una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România. Sursa: realitateademehedinti.ro

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus