News Mehedinti

Depistat la volan cu substanțe interzise asupra sa

Depistat la volan cu substanțe interzise asupra sa

Data: 6-9-2018

În data de 06.09.2018, ora 02:00, o patrulă din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin a oprit în trafic un autoturism, condus un bărbat de 37 ani, din municipiul Timișoara, județul Timiș.

Întrucât conducătorul auto avea un comportament suspect s-a procedat la verificarea autoturismului, ocazie cu care, în buzunarul portierei stânga față a fost găsită o țigaretă confecționată artizanal din fragmente vegetale de culoare verde-olive cu miros înţepător, ce prezintă urme de ardere la unul dintre capete.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de deţinere și consum de droguri de risc, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Cazul a fost preluat de lucrătorii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus