News Mehedinti

Depistat în trafic sub influența alcoolului, imediat după producerea unui accident

Depistat în trafic sub influența alcoolului, imediat după producerea unui accident

Data: 7-5-2019

La data de 06 mai a.c., ora 21:57, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, au depistat şi oprit în trafic un bărbat de 60 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Castanilor, sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest acesta a indicat o concentrație de 0,46% mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Drobeta Turnu-Severin pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit faptul că același conducător auto a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, eveniment produs la intersecția străzii Orly cu bulevardul Tudor Vladimirescu.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută şi pedepsită de art. 336, alin. 1 din Codul Penal, iar față de bărbatul vinovat de producerea accidentului a fost luată măsura reținerii permisului de conducere și sancţionarea contravenţională cu suma de 1.740 lei.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus