News Mehedinti

 CONSILIUL JUDEŢEAN MEHEDINŢI SPRIJINĂ ŞI PROMOVEAZĂ TINERII ȘI SPORTUL!

CONSILIUL JUDEŢEAN MEHEDINŢI SPRIJINĂ ŞI PROMOVEAZĂ TINERII ȘI SPORTUL!

Data: 6-11-2019

Artele marțiale și, în special, karatele se caracterizează prin respect și corectitudine între adversarii din ring. Sunt atribute pe care cu toții ar trebui să ni le însușim și să ne ghideze în viața de zi cu zi. Au înțeles asta copiii care au muncit mult pentru a participa anul acesta la ediția a IV-a a Turneului Memorialul de Karate “Dan Cătălin Puicea” ce s-a desfășurat la Drobeta Turnu Severin.

,,Este o competiție pe care am sprijinit-o de la nivelul Consiliului Județean Mehedinți din dorința de a promova sportul în rândul copiilor și tinerilor care merită toată atenția noastră. Aceeași atitudine am manifestat-o și o voi face în continuare, de fiecare dată în ceea ce privește sportul, indiferent de nivelul la care se desfășoară competițiile din Mehedinți.
Am primit o plachetă din partea organizatorilor Turneului Memorialul de Karate “Dan Cătălin Puicea” și mulțumesc pentru apreciere. Transmit felicitarile mele domnului NELU POPA, sufletul acestui memorial și îi doresc mult succes în activitatea viitoare,, a declarat Aladin Georgescu, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus