News Mehedinti

Asociaţia de Proprietari nr. 110 din SEVERIN figurează cu MINUSURI CONTABILE foarte MARI!

Asociaţia de Proprietari nr. 110 din SEVERIN figurează cu MINUSURI CONTABILE foarte MARI!

Data: 15-4-2019

În urma unui control efectuat de către Biroul Îndrumare şi Control Asociaţii de Proprietari, s-a constatat faptul că Asociaţia nr. 110 din Severin figurează cu bani lipsă din caserie. Controlul şi aspectele constatate au fost raportate primarului Marius Screciu.

Asociaţia de Proprietari nr. 110 are în componenţă un număr de 200 de apartamente cuprinzând blocurile G1, G2, G23 şi G24.

,,În urma controlului s-a constatat un minus de activ în sumă totalî de 570.430,71 lei din care suma de 78.534,83 lei reprezintă minus numerar din caserie produs în perioada 01.01.2017-20.03.2019. Pentru diferenţa de minus activ se impune efectuarea unei expertize contabile pentru a se determina cauzele care au produs acest minus,, se arată în raportul întocmit de către cei care au efectuat controlul.

Toate aceste rapoarte vor fi analizate de către primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, urmând sa se ia şi măsurile care se impun.

De asemenea, se va sesiza Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin. ,,Vom atenţiona proprietarii să se constituie parte vătămată conform prevederilor Codului de Procedură Penală,, au mai declarat reprezentanţii Biroului Îndrumare şi Control Asociaţii de Proprietari.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus