News Mehedinti

 APEL DISPERAT! O fetita de doar CINCI anisori din SEVERIN viseaza la o viata NORMALA! Copila a fost diagnosticata cu parapareză spastică, iar operatia care ar ajuta-o costa 75.000 euro!

APEL DISPERAT! O fetita de doar CINCI anisori din SEVERIN viseaza la o viata NORMALA! Copila a fost diagnosticata cu parapareză spastică, iar operatia care ar ajuta-o costa 75.000 euro!

Data: 21-8-2018

Are cinci anisori iar la sapte luni, medicii au diagnosticat-o pe Maria cu parapareză spastică, o boală ce implică paralizia membrelor inferioare.

Zi de zi, Maria se ridică și face pași greoi cu ajutorul unui cadru special. Însă pentru următorii paşi, Maria mai are nevoie de puţin sprijin. O operaţie care nu se poate face decât în America ar ajuta-o pe Maria să alerge în parc și să facă orice face un copil de vârsta ei. Pentru asta are nevoie disperată de ajutor.

Creierul Mariei nu ştie cum să le spună picioarelor să meargă. Nu are şi această funcție. Dar cum mama a învăţat-o că nimic nu este imposibil, ea a reuşit să se ridice şi să facă primii paşi timizi şi ezintanti.  Este veşnic atentă şi curioasă la tot ce e în jur. Întreabă, cercetează, explorează. La fel ca ceilalți copii de vârsta ei Maria ar alerga în parc sau ar face toto ceea ce facă copii de cârsta ei. Maria suferă de parapareză spastică, iar, până acum, viaţa ei a fost un lung şir de terapii şi exerciţii. Operaţia care se face doar în America ar putea-o ajuta să se bucure de o viață normală. Dacă doriți să o ajutaţi pe Maria, puteți dona.

Donații se pot face și pe facebook, iar linkul este disponibil pe pagina mamei Mariei- Cornelia Magdalena Radomirovic.  Românii din străinătate pot contribui la salvarea Mariei online sau prin Paypal menționând numele ei. Oricine o poate ajuta printr-o donație în conturile deschise de familia sa:

Dolar : RO15BRDE260SV58028582600
Lei : RO24BRDE260SV58028402600
Euro : AT143468000000590547

Operația Mariei costă 75.000 de euro, iar până acum suma strânsă se apropie de aproximativ 3.000 euro. Orice sumă, oricât de mică poate face diferența dintre disperare și speranță! descoperamehedinti.ro

 

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus