News Mehedinti

ANUNT FINALIZARE PROIECT

ANUNT FINALIZARE PROIECT

Data: 28-5-2019

S.C. MIRANDI MOTORS  S.R.L. a implementat intr-o perioada de 36 luni, intre  01.07.2016 si 30.06.2019, in Drobeta-Turnu Severin, la punctul de lucru al societatii situat in Calea Timisoarei, nr. 220G-1, proiectului cu cod SMIS 112879, intitulat

,,Dezvoltarea activitatii SC MIRANDI MOTORS SRL, prin achizitie echipamente pentru dotare service auto, in Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti’’.

Proiectul este co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala prin REGIO- Programul Operational Regional 2014-2020, in cadrul Axei prioritare 2 - Îmbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii;  Prioritatea de investitii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Valoarea totala a proiectului este 304.430,52 lei, din care finantarea nerambursabila este de 241.976 lei, iar contributia

uniunii europene este de 205.679,60 lei.

Proiectul a avut ca obiectiv principal dezvoltarea si modernizarea serviciilor de intretinere si reparatii auto, prin achizitia de echipamente performante, cu asigurarea principiilor dezvoltarii durabile si reducerea decalajelor fata de productivitatea la nivelul celorlalte regiuni ale tarii si la nivelul Uniunii Europene.

Rezultatele asteptate sunt cresterea cifrei de afaceri a societatii, atingerea unei cote de piata de minim 2% si oferirea unei game complete de servicii de tinichigerie si mecanica, la tarife competitive in raport cu concurenta.

Impactul proiectului la nivel de comunitate locala si regiune consta in crearea a 3 noi locuri de munca, cresterea calitatii serviciilor de intretinere si reparatii auto si implicit cresterea sigurantei rutiere pe drumurile nationale.

 

Autoritate de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene

Organism Intermediar: Agenţia pentru Devoltare Regională Sud-Vest Oltenia

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Persoana de contact: Negrea Catalin-Constantin

Funcţia: Administrator

Tel. : 0744585817, E-mail: negrea.catalin74@yahoo.com


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus