News Mehedinti

   ANUNT DE ÎNCEPERE PROIECT

ANUNT DE ÎNCEPERE PROIECT

Data: 29-5-2018

S.C. MIRANDI MOTORS  S.R.L. a demarat, începând cu data de 01.07.2016, implementarea proiectului ,, Dezvoltarea activitatii SC MIRANDI MOTORS SRL, prin achizitie echipamente pentru dotare service auto, in Drobeta-Turnu Severin, judetul Mehedinti’’, cod SMIS 112879.

Proiectul este co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin REGIO- Programul Operaţional Regional 2014-2020, în cadrul Axei prioritare 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii;  Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Obiectivului general al proiectului este dezvoltarea activitatii de prestari servicii de intretinere si reparatii auto , prin achiziţia de echipamente performante.

Valoarea totală a proiectului este de 304.430,52 Lei, din care finantarea nerambursabilă este de 241.976 Lei.

Proiectul se implementează în Drobeta-Turnu Severin, la punctul de lucru al societății situat in Calea Timisoarei, nr. 220G-1, pînă la data de 31.12.2018.

Autoritate de Management: Ministerul Dezvoltării Regionale Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene

Organism Intermediar: Agenţia pentru Devoltare Regională Sud-Vest Oltenia

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

Persoana de contact: Negrea Catalin-Constantin

Funcţia: Administrator

 Tel. : 0744585817, E-mail: negrea.catalin74@yahoo.com

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus