News Mehedinti

ACCIDENT rutier pe DN57B – BATOTI / Soferul unui autoturism s-a rasturnat cu masina in santul de pe marginea drumului

ACCIDENT rutier pe DN57B – BATOTI / Soferul unui autoturism s-a rasturnat cu masina in santul de pe marginea drumului

Data: 9-7-2018

Un grav accident rutier a avut loc in aceasta dupa-masa pe drumul national 57B – Batoti. Soferul unui autoturism a pierdut controlul asupra autovehiculului si s-a rasturnat cu acesta, ajungand in santul din afara partii carosabile.

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstantele care au condus la producerea accidentului rutier. Soferul a avut nevoie de interventia medicilor, fiind transportat la spital.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus