News Mehedinti

ACCIDENT pe DJ 607B, între localităţile Jidoştiţa şi Brezniţa Ocol, soldat cu o victimă

ACCIDENT pe DJ 607B, între localităţile Jidoştiţa şi Brezniţa Ocol, soldat cu o victimă

Data: 5-7-2018

 

În data de 04.07.2018, la ora 09:52, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenitcu o ambulanță S.M.U.R.D. și trei pompieri militari, la un accident rutier produs între două autoturisme pe DJ 607B, între localitățile Jidoștița și Breznița Ocol.

Acesta s-a soldat cu o victimă (femeie în vârstă de circa 59 de ani cu dureri cervicale și la nivelul membrului inferior drept), căreia i s-a acordat primul ajutor medical calificat, fiind transportată de către echipajul S.M.U.R.D. la U.P.U. Dr.Tr.Severin.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus