News Mehedinti

Accident cu mașina Poliției de Frontieră pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin

Accident cu mașina Poliției de Frontieră pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin

Data: 28-2-2017

O maÈ™ină a PoliÈ›iei de Frontieră s-a răsturnat, marÈ›i dimineaÈ›a, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, după ce a fost lovită de un alt autoturism. Un pasager aflat în autospeciala PoliÈ›iei a fost rănit. Accidentul a fost provocat de un È™ofer care nu a acordat prioritate È™i a lovit în plin maÈ™ina PoliÈ›iei de Frontieră care circula regulamentar.

„Pe strada Calea Severinului, la intersecÈ›ie cu centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, un conducător auto nu a respectat semnificaÈ›ia indicatorului „Cedează Trecerea” moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un cetățean din Drobeta Turnu Severin. În urma impactului, un pasager aflat în autoturismul care circula regulamentar a fost rănit. PoliÈ›iÈ™tii se află la faÈ›a locului pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului”, a declarat, pentru Jurnalul Olteniei, Mădălina Viziru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de PoliÈ›ie al JudeÈ›ului MehedinÈ›i.

În maÈ™ina PoliÈ›iei de Frontieră se aflau două persoane, respectiv È™oferul care este poliÈ›ist È™i un pasager, angajat al instituÈ›iei. În urma impactului, maÈ™ina PoliÈ›iei de Frontieră s-a răsturnat pe carosabil. Pasagerul a fost rănit uÈ™or È™i transportat la spital.

Sursa: jurnalulolteniei.ro