News Mehedinti

20 DE AMBULANÈšE NOI ÃŽN MEHEDINÈšI!

20 DE AMBULANÈšE NOI ÎN MEHEDINÈšI!

Data: 17-10-2019

Ministerul Sănătății a elaborat È™i implementat un amplu program de dotare a serviciilor de ambulanță din È›ară, finanÈ›at cu fonduri europene prin Programul OperaÈ›ional Regional. Serviciului JudeÈ›ean de Ambulanță MehedinÈ›i i-au fost repartizate 20 de ambulanÈ›e în cadrul acestui proiect.

,,Până acum, aici au fost distribuite 14 ambulanÈ›e, celelalte È™ase urmând să ajungă în cursul anului viitor. Autospecialele care au ajuns în MehedinÈ›i sunt: È™ase de tip B1 È™i B2, cu tracÈ›iune 4X4, È™ase ambulanÈ›e B2, cu tracÈ›iune integrală, 4X4, iar două sunt de tip C2,, a declarat Aladin Georgescu, preÈ™edintele Consiliului JudeÈ›ean MehedinÈ›i.

Autospecialele sunt dotate cu aparatura necesară intervenÈ›iilor în situaÈ›ii de urgență pentru salvarea victimelor È™i transportul lor către unitățile sanitare. Astfel, se îmbunătățeÈ™te capacitatea de intervenÈ›ie È™i se reduc timpii în care echipajul de prim ajutor ajunge la pacienÈ›i.

 


Galerie foto

20 DE AMBULANÈšE NOI ÃŽN MEHEDINÈšI!
20 DE AMBULANÈšE NOI ÃŽN MEHEDINÈšI!
20 DE AMBULANÈšE NOI ÃŽN MEHEDINÈšI!


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus