News Mehedinti

Îți plac bijuteriile? Află 4 trucuri pentru a le purta așa cum trebuie!

Data: 22-6-2020

Bijuteriile sunt accesorii extrem de frumoase și de apreciate, fiindcă pot fi asortate, cu ușurință, cu orice fel de ținută. Indiferent de stilul pe care îl ai, cu siguranță vei găsi un model care să fie pe gustul tău, oferindu-ți un look rafinat și stilat. Însă, aceste accesorii trebuie purtate corect, pentru a nu afecta negativ compoziția întregului outfit, prin prezența lor.

Iată 4 trucuri pentru a purta bijuteriile așa cum trebuie!

  1. Nu face exces!

Chiar dacă iubești bijuteriile, nu exagera atunci când le porți! Folosește cu bun gust acest gen de accesorii și evită supraîncărcarea. De exemplu, nu combina un colier voluminos cu o pereche de cercei mari – acest lucru îți va aglomera inutil zona gâtului și va crea un aspect prea încărcat, care va da senzația de prea mult. Așadar, cea mai bună practică este să alegi 1-2 piese, dacă sunt de dimensiuni mai mari sau 2-3, dacă sunt de dimensiuni reduse.

  1. Asortează-le cu ținuta aleasă!

Nuanțele sunt importante în alcătuirea oricărui look. Atunci când vrei să cumperi un inel, o brățară, un colier sau orice fel de accesoriu, gândește-te dacă îl poți purta la mai multe ținute. Poți achiziționa și modele extravagante, ieșite din comun, dar trebuie să fii conștientă de faptul că acestea nu se vor potrivi la orice fel de outfit. Găsește un echilibru în colecția ta de bijuterii și alege variante care să se asorteze cu ceea ce ai deja în garderobă. 

  1. Optează pentru materiale de calitate!

Materialul este foarte important atunci când alegi astfel de articole. Acest factor influențează, în mod direct, durata de viață a produsului, dar și modul în care el se comportă în contact cu pielea ta. Ține cont de mai multe aspecte – cât de mult vrei să-l porți, din ce este făcut – înainte de a lua o decizie. De asemenea, poți avea în vedere și câteva sfaturi, mai ales atunci când dorești să alegi ceva de calitate, care să merite investiția.

  1. Respectă proporțiile corpului tău!

Proporțiile sunt esențiale când vine vorba despre accesorizare. Din punct de vedere optic, anumite elemente ar putea fi în discordanță cu unele caracteristici ale corpului tău. Ia în considerare lungimea și grosimea gâtului, dimensiunea mâinilor și a încheieturilor, dar și lungimea părului și forma feței – toți acești factori pot schimba cu totul ansamblul estetic. În funcție de aceste mici detalii, poți alege bijuteriile potrivite pentru tine.

Așadar, bijuteriile sunt niște accesorii care, cu siguranță, merită purtate cât mai des. Totuși, paleta largă pe care o ai la dispoziție îți poate crea și dificultăți în procesul de cumpărare și asortare. Ia în calcul aceste sfaturi și învață cum să abordezi o asemenea provocare, pentru a crea ținute cât mai reușite și mai atractive din punct de vedere stilistic! Nu te teme să dai dovadă de imaginație și creativitate – acesta este secretul cel mai de preț, pe care este bine să îl pui în aplicare în orice circumstanțe!

Sursa foto: pixabay.com


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus