News Mehedinti

Acestea sunt șansele reale de a câștiga la jocuri de cazinou

Acestea sunt șansele reale de a câștiga la jocuri de cazinou!

Data: 1-4-2019

Te-ai întrebat de multe de ori care sunt, de fapt, șansele reale de câștig ale celor care joacă jocuri de cazinou… Acum ai ocazia să afli răspunsurile la întrebările care te macină de atâta vreme. Cazinourile online și cele offline nu sunt tocmai la fel, cum nici jocurile de noroc virtuale nu sunt la fel cu cele practicate în compania unor dealeri umani. În cele ce urmează vei afla care este marja de câștig a casei la Blackjack, Video Poker, Craps, ruletă, păcănele și așa mai departe.

Șanse de câștig la ruletă

Ruleta, practicată ca joc de masă analogic, cu crupier, diferă foarte mult de ruletele electronice, fie că vorbim de ruletă online sau de ruletele electronice din sălile de jocuri. În ceea ce privește ruleta clasică, payout-ul, adică marja de câștiga a operatorului nu este deloc greu de calculat.

Ruleta Europeană are 37 de numere, 36 și 0, în timp ce Ruleta Americană are 38 de numere, întrucât există două zerouri, mai exact 0 și 00. Întrucât cota pentru fiecare număr este de 36, nu este foarte greu să calculăm marja de câștig, care este de 97.3% pentru ruletele clasice cu un singur zero, respectiv 94.7% pentru ruletele clasice cu două zerouri.

În ceea ce privește ruletele electronice însă, payout-ul este setat de către fiecare operator în parte, așa că te poți aștepta la orice. Partea bună este că jucând la ruletă pe internet, în anumite cazinouri online de top, vei putea chiar să vezi care este payout-ul practicat de către casă, lucru de care nu vei putea fi sigur niciodată în offline, acolo unde marjele practicate sunt în general mult mai mici.

Șanse de câștig la jocuri de masă

În ceea ce privește jocurile de masă, calculele sunt ceva mai complexe, întrucât există marje de câștig diferite pentru mai multe tipuri de pariuri sau de situații. Spre exemplu, la jocul de zaruri, cunoscut la nivel mondial sub numele de Craps, există nu mai puțin de 18 calcule diferite. Există 3 pariuri la jocul de zaruri la care marja de câștig a cazinoului este de 0%, la fel cum există un tip de pariu la care payout-ul este de doar 83.33%.

Șansele de câștig la Blackjack sunt mari, întrucât marja de a câștig a casei este de 0.28%, însă aceasta poate fi anihilată folosind celebra tehnică numită „card counting”. Chiar și la Pick’em Poker, există anumite pariuri la care casa nu are nici un avantaj.

Șanse de câștig la sloturi, Video Poker și alte jocuri

Nu degeaba se spune că amatorii de Video Poker sunt printre cei mai deștepți pariori. Pe lângă faptul că acele dublaje pot genera foarte multă adrenalină, există anumite jocuri care au marje de câștig excelente pentru jucători. Spre exemplu, celebrul joc Jacks or Better, care poate fi găsit și la Fortuna Casino, are un payout de 99.54%.

O veste proastă pentru amatorii de loterii este că la jocurile de tip Keno, marja de câștig a casei este de regulă cuprinsă între 25% și 29%, ceea ce indică faptul că acesta este unul dintre jocurile la care șansele de câștig ale jucătorilor sunt cele mai mici.

Marja de câștig a sloturilor diferă foarte mult de la caz la caz. În offline, procentul fiecărui aparat de păcănele este setat manual de către operatorul sălii, însă online, jocurile vin cu setări predefinite din partea furnizorilor, așa că acestea sunt fixe în cele mai multe dintre cazuri. Payout-ul este public pentru anumite jocuri. Iată câteva exemple:

  1. Mega Joker – 99%

  2. Jackpot 6000 – 98.9%

  3. Blood suckers – 98%

  4. Kings of Chicago – 97.8%

  5. Devil’s Delight – 97.6%

  6. Simsalabim – 97.5%

  7. Pirate’s Gold – 97.3%

  8. Jack Hammer – 97%  

  9. Space Wars – 96.8%

  10. Jungle Game – 96.7%

Practicarea sloturilor online vine la pachet cu o serie de avantaje. Este vorba despre numeroasele bonusuri oferite, atât la prima depunere, cât și ulterior, dar și faptul că jucătorul poate alege să joace știind care este marja de câștig reală a respectivului joc, precum și programele de loialitate și așa mai departe. advertorial


Galerie foto

Acestea sunt șansele reale de a câștiga la jocuri de cazinou
Acestea sunt șansele reale de a câștiga la jocuri de cazinou


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus