News Mehedinti

3 secrete care te vor ajuta să îți păstrezi casa în perfectă ordine

3 secrete care te vor ajuta să îți păstrezi casa în perfectă ordine

Data: 10-6-2019

Să îți ții casa în ordine perfectă nu e lucru tocmai ușor, mai ales dacă nu ești plecat tot timpul în delegații sau dacă ai copii acasă. Cutiile de depozitare pot fi colacul de salvare atunci când vrei să găsești lucrul sau accesoriul de care ai nevoie, la momentul potrivit.

Iată 3 modalități de utilizare a cutiilor de depozitare care te pot scoate din impas:

Primul lucru care te enervează atunci când te trezești dimineața și mergi în bucătărie să îți faci o cafea, e multitudinea de pungi, pachete și pachețele care se revarsă din dulapul cu ingrediente, nu? Atunci, e clar că ai nevoie de cutii pentru depozitare, care îți vor face bucătăria să arate ca raftul unui farmacist ordonat. Cutiile le poți alege după bunul plac: rotunde, pătrate, multicolore sau transparente. Alege dimensiuni diferite, ca să găsești loc pentru fiecare ingredient din bucătăria ta, de la sare, până la făină, cereale sau boia. Odată așezate ingredientele în cutii de depozitare chic, nu îți mai rămâne decât să le etichetezi, apoi să le așezi frumos în dulap și să te bucuri de ordinea perfectă din jurul tău.

Cu siguranță ai acasă un munte de eșarfe, de diferite culori, mărimi, modele și pentru toate anotimpurile. Dacă aceste accesorii stau mereu atârnate de scaune, de umerașe sau sunt împrăștiate prin dressing și prin casă, atunci ai nevoie de o cutie de depozitare. Alege un model cu accente vintage, pe care îl găsești în magazinele art deco sau chiar și în raioanele specializate din hypermarketuri. Așează cutia deasupra cuierului din hol sau în dressing-ul din dormitor, sub bara de umerașe. Când ai nevoie de eșarfa verde crud, știi exact de unde să o iei.

Ți se întâmplă adesea să răsfoiești reviste despre amenajări interioare și să te minunezi de cât de elegante, ordonate și strălucitoare sunt băile? Și baia ta poate fi la fel, dacă respecți doar câțiva pași. În primul rând, achiziționează câteva cutii care să te ajute să scapi de lucrurile împrăștiate aiurea peste tot prin baie. Un coș împletit, de exemplu, poate fi locul ideal de odihnă pentru prosoapele care atârnă de calorifer sau de ușă. Două cutii mici de depozitare, care să încapă în sertarul de sub chiuvetă, vor fi salvatoare pentru cele 3 creme de față care zac pe etajeră, pentru demachiant și crema de corp, dar și pentru alte cosmetice pe care le folosești zilnic. 2 săculeți din rafie groasă vor adăposti foarte bine pasta și periuțele de dinți, iar accesoriile de păr vor avea locul perfect într-o cutie rotundă de depozitare, ce poate fi așezată tot în sertarul de sub chiuvetă. Asigură-te că rufele murdare au un loc al lor, într-un coș asortat cu faianța, iar medicamentele stau frumos într-o cutie pătrată, ce se închide ermetic. Gata. Acum totul e ordonat, iar baia ta parcă seamănă cu cele pe care le admiri în reviste.

Tu folosești cutii de depozitare ca să îți ții casa în ordine? Ce alte întrebuințări crezi că mai pot avea aceste obiecte? 

Sursa foto: pixabay.com


Galerie foto

3 secrete care te vor ajuta să îți păstrezi casa în perfectă ordine
3 secrete care te vor ajuta să îți păstrezi casa în perfectă ordine


Urmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus