News Mehedinti

Anunț public privind dezbaterea publică

Anunț public privind dezbaterea publică

Data: 11-12-2017

PRIMARIA MUNICIPIULUI ORȘOVA, anunță publicul interesat asupra depunerii Raportului privind impactul asupra mediului și concluziile Studiului de evaluare adecvată pentru proiectul „Închidere groapă deșeuri menajere –Poiana Stelei”, propus a fi amplasat în județul Mehedinți, extravilanul municipiului Orșova, în parcul natural Porțile de Fier.

Tipul decizie posibile luate de agenția pentru Protecția mediului Mehedinți poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.

Raportul la studiul de evaluare a impactului asupra mediului și Studiul de evaluare adecvată poate fi consultat la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți, Str. Băile Romane, nr. 3, Dr. Tr. Severin și la sediul primăriei orșova, din Municipiul Orșova , bld. 1 Decembrie 1918, nr. 20, județ Mehedinți de luni până joi, între orele 8.00 – 14.00.

Documentele menționate sunt disponibile și la următoarele adrese de internet: http.apmmh.anpm.ro.

Dezbaterea publică a raportului privind impactului asupra mediului și a studiului de evaluare adecvată va avea loc la sediul Primăriei Orșova, din municipiul Orșova, bld. 1 Decembrie 1918, nr. 20, județul Mehedinți, în data de 28.12.2017,începând cu orele 10.00

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii, opinii sau observații privind documentele menționate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți, str. Băile Romane, nr. 3, Dr. Tr. Severin, până la data dezbaterii publice.

Primar

Marius Simion Stoica


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus