News Mehedinti

ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A AVIZULUI DE GOSPODĂRIRE A APELOR

Data: 24-11-2020

În conformitate cu prvederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, titutlarul S.C. ANACOR ROCANA S.R.L., cu sediul în sat Dubova, comuna Dubova, po. Nr. 11090, județul Mehedinți, telefon 0751.077.837 intenționez să solicit de la Administrația Bazinală de Apă Banat, avizul de Gospodărire a Apelor pentru proiectul: Construire camere de închiriat pentru vacanțe și perioade de scurtă durată, intravilan și etravilan comuna Dubova, Valea Carașovat – din Islaz județul Mehedinți.

Această investiție este nouă, urmând a fi realizată din surse proproo de către S.C. ANACOR ROCANA S.R.L.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de Gospodărire a Apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa: Bulevardul Mihai Viteazul, nr. 32 Timișoara, județul Timiș, telefon 0256491848, fax 0256491798, e-mail dispecer@dab.rowater.ro , după data de 03.12.2020.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus