News Mehedinti

  ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU (TITULARUL PROIECTULUI)

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU (TITULARUL PROIECTULUI)

Data: 6-3-2018

           COMUNA STANGACEAUA anunţă publicul interesat asupra  depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Intrare în legalitate pentru lucrările de extindere alimentare cu apă în sat Breznicioara şi extindere capacitate înmagazinare cu un rezervor de 80 mc amplasat în gospodăria de apă existentă în satul Satu Mare, comuna Stângăceaua, judeţul Mehedinţi,, , propus a fi amplasat în judeţul Mehedinţi, comuna Stângăceaua, satele: Breznicioara, Satu Mare.

            Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenţia Pentru Protecţia Mediului Mehedinţi, Strada Băile Romane 3, Drobeta Turnu Severin, cod: 220234, jud. Mehedinţi (adresa), precum şi la sediul primăriei Stangaceaua, în zilele de luni-joi, între orele 08.00 – 16.30 şi vinerea între orele 08.00 – 14.00.

        Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului: AGENŢIA PENTRU PROTECŢIA MEDIULUI MEHEDINŢI.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus