News Mehedinti

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Data: 12-6-2020

Godeanu Robert Gabriel, anunță publicul asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ,,Sistematizare teren, construire ziduri de sprijin și împrejmuire,, propus a fi amplasat în județul Mehedinți intravilanul comunei Eșelnița, strada Dunării, nr. 230C, CF nr. 515619.

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți, Drobeta Turnu Severin, strada Băile Romane, nr. 3, în zilele de luni-vineri, între orele 08.00 – 14.00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus