News Mehedinti

Anunt public privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu

Data: 7-5-2019

GOGOASE MARIAN  anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „ CONSTRUIRE PENSIUNE P+2E,CORP CAZARE PERSONAL P+E, PISCINA EXTERIOARA, FOSA SEPTICA,PARCARE SI IMPREJMUIRE”, propus a fi amplasat in judetul  Mehedinti,comuna Eselnita.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mehedinti,str. Baile Romane, nr.3, municipiul Drobeta Turnu Severin,judetul Mehedinti,in zilele de luni-joi,intre orele 8:00-16:30 si vineri , intre orele 8:00-14:00.

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mehedinti.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus