News Mehedinti

ANUNŢ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Data: 16-10-2017

CERNEA FLOREA anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul sistematizare verticală, consolidare mal, împrejmuire, ponton plutitor pentru ambarcaţiuni mici, amplasat în comuna Dubova, judeţul Mehedinţi.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi din municipiul Drobeta Turnu Severin, str. Băile Romane, nr. 3, în zilele de luni – joi între orele 08.00 – 14.00, vinerea între orele 08.00 – 12.00 şi la sediul primăriei.

Observaţiile publicului se primesc la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mehedinţi.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus