News Mehedinti

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Data: 30-1-2019

HODOROG CĂTĂLIN GABRIEL, titular al proiectului”CONSTRUIRE ANEXĂ AGRICOLĂ, ÎMPREJMUIRE ȘI APĂRARE MAL” anunță publicul interest asupra luării decizieietapei de încadrare de către Agenți apentru Protecția Mediului Mehedinți, încadrulprocedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul”construire anexăagricolă, împrejmuire și apărare mal”, propus a fi realizat în județul Mehedinți, municipiul Orșova, extravilan, punctul ”Lunca Viilor”.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mehedinți din județul Mehedinți,municipiul DrobetaTurnuSeverin, str. Băile Romane, nr.3,înzilele de:luni - joi, întreorele8:00 - 16:30 șivineri, întreorele 8:00 – 14:00, precum și la următoarea adresă de internet:http://apmmh.anpm.ro.

Publicul interest poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecți amediului.


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus