News Mehedinti

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

Data: 21-5-2018

CUZMANOVICI SAULICA-VASILE şi CUZMANOVICI MARIA, titulari al proiectului „construire anexă-foişor, împrejmuire şi zid de sprijin”, anunta publicul interesat asupra luării deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Mehedinti, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, proiect propus a fi amplasat in intravilanul comunei Dubova, judetul Mehedinti.  

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mehedinti din municipiul Drobeta Turnu Severin, str.Baile Romane, nr.3, in zilele de luni pana joi, intre orele 800 – 1400, vineri intre orele 800 – 1200  precum si la urmatoarea adresa de internet: apmmh.anpm.ro.

   Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.

 


Galerie fotoUrmare a numarului tot mai mare de comentarii care contineau un limbaj neadecvat, administratorul acestui site a decis sa modereze absolut toate mesajele/postarile/comentariile exprimate de catre cititorii www.news-mehedinti.ro. Ne rezervam dreptul de a nu posta comentariile care care jignesc editorii, pe ceilali comentatori, site-ul in sine sau terte persoane, contin cuvinte obscene si jignitoare, fac publicitate altor site-uri, produse ori servicii, fara a avea o relevanta directa cu subiectul articolului, nu au relevanata pentru articolul postat, contin atacuri personale la adresa altor persoane.

comments powered by Disqus